Категории

Производители

Няма производител


УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВKA 

Уважаеми Клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че считано от 29 декември 2018 година фирма Ес и Кей ЕООД е в процес на регистрация на своя магазин за електронна търговия и в тази връзка до  завършването на процеса на регистрация няма да изпълнява поръчките, излъчени през сайта www.sandkltd.com.


Как се извършва доставката?

Доставката се извършва на посоченият адрес или в офис на куриерската фирма (ако в населето място има такъв). SANDKLTD.COM ползва куриерските услуги на Еконт и Рапидо, но при желание на клиента можем да ви пратим поръчания продукт с желаната от вас куриерска фирма.


Какъв е срока за получаване на доставката?

Срока за доставка зависи от зоната, в която ще бъде изпратена пратката. Всяка заявена поръчка се изпраща в рамките на 1-3 работни дни, след потвърждаване на заявката. В случаите, когато нямате физическата възможност да получите стоката, куриера ще ви остави бележка на адреса, в която се уточнавя по какъв начин може да получите пратката си.
Колко струва доставката?

Цената на доставката се определя от теглото и отдалечеността на населеното място. При повече от един поръчан артикул сумата за доставка се смята сумарно, а не за всеки предмет по отделно. При извършване на поръчка, цената за доставка се извежда допълнително, като в последствие се включва в крайната цена на продукта.


Как става плащането  на пратката?

За момента предлагаме единствено НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, като средство за разплащане, т.е. Вие плащате пратката на куриера при доставка.


Как се извършва връщането на закупена стока?

Връщането на закупени от нашият online магазин стоки, става с наложен платеж до нас, като разходите по доставката на върнатата стока са за сметка на клиента.


Безплатна доставка!

Поръчаните продукти се доставят БЕЗПЛАТНО за поръчки над 100лв в цялата страна в срок от 1-2 дни чрез куриер на Еконт или Рапидо.

Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.

Забележка: Не важи за стоки в промоция. Не важи за стоки с ваучери за отстъпка.


Бюлетин

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон:02 9732442

Свържете се с нас